مصرف سوخت ترکیبی این شاسیبلند چینی 7.7 لیتر در هر صد کیلومتر است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو برابر با 8.5 لیتر بوده و شتاب صفر تا صد X33S نیز برابر با .413 ثانیه ذکر شدهاست. هاوال H2 از موتوری توربوشارژر با حجم 1.5 لیتری بهره میبرد که دارای توان 141 اسب بخار قدرت و 202 نیوتنمتر گشتاور است. هایما S5 به یک پیشرانه توربوشارژ 1497 سیسی مجهز شده که توان خروجی 161 اسب بخار قدرت و گشتاور 223 نیوتنمتر را دارد. هایما S7 توربو از یک پیشرانه چهار سیلندر توربوشارژ با حجم 1795 سیسی بهره میبرد که این موتور قادر به تولید 170 اسب بخار قدرت و 230 نیوتن متر گشتاور است. موتور هایما بعد از جک S5 پرقدرتترین موتور شاسی بلند چینی در بازار کشورمان است. بهتر است صادق باشیم جکS3 بیشتر یک خودرو کوچک و شهری محسوب میشود و موتور این خودرو قدرت کافی برای استفاده در مناطق کوهستانی را ندارد، در نتیجه جک S3 تنها برای عبور و مرور شهری و مسافتهای کوتاه بین شهری مناسب است. ام وی ام X22 یکی دیگر از محصولات شرکت چری است که در بعضی از کشورها با نام تیگو2 نیز شناخته میشود.
جک S3 یکی از شاسی بلندهای چینی شرکت کرمان موتور است که برای رقابت در بازار کراساوورهای شهری به بازار عرضه میشود. هایما S7 توربو از سال 93 به واسطه همکاری گروه خودروسازی ایران خودرو با برند نوپای چینی هایما، در ایران مونتاژ و به بازار عرضه شد. هایما S5 در بازار کشورمان به دلیل عدم عرضه گسترده توسط ایران خودرو، نوسانات قیمتی زیادی دارد. با توجه به تنوع خودروهای شاسی بلند چینی موجود در بازار کشور در این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک قصد داریم نگاهی به خودروهای شاسی بلند چینی داشته باشیم و آنهایی را که محبوبیت بیشتری میان مردم پیدا کردهاند را به شما معرفی کنیم. این قدرت به وسیله جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک دو کلاچه به چرخهای جلو انتقال پیدا میکند. این قدرت به وسیله یک جعبه دنده CVT اتوماتیک به چرخهای جلو انتقال مییابد. نیروی تولیدی این پیشرانه از طریق یک گیربکس 6 دنده اتوماتیک تیپ ترونیک و مجهز به سیستم دبل کلاچ (DCT) به چرخهای جلو منتقل میشود. این نیرو توسط یک گیربکس 5 سرعته دستی یا CVT اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میشود.
از ویژگیهای مهم چانگان CS35 میتوان به کیفیت بالای قطعات مصرفی و مصرف سوخت پایین این خودرو اشاره کرد. مصرف سوخت ترکیبی هاوال،H2 9 لیتر در هر 100 کیلومتر است. تیگو 7 در سال 1396 با قیمت رقابتی 140 میلیون تومان وارد بازار خودرو کشور شد و به دلیل طراحی ظاهری خوب مورد توجه خریداران قرار گرفت. نسل دوم این شاسیبلند چینی که با ظاهری بهتر و رفع مشکلات نسل اول در بازار ایران حضور یافت، توانست بازار شاسیبلندهای زیر 60 میلیون تومان آن زمان را در دست بگیرد. نسل سوم تیگو 3 که به ام وی ام X33 اسپرت مشهور است با ظاهری مدرنتر و سقف زیبای دورنگ، این روزها با قیمت حدودی 450 میلیون تومان در بازار به فروش میرسد. امویام ایکس 33 یا تیگو3 یکی از شاسیبلندهای چینی شرکت مدیرانخودرو است که از سال 1389 مونتاژ و عرضه آن در ایران آغاز شد. اوایل چری تیگو 5 در 3 تیپ Luxury ،Excellent و Comfortable با گیربکس 7 دنده اتومات به بازار داخلی عرضه میشد، اما در حال حاضر چری تیگو 5 نیوفیس در دو نسخه فول آپشن اکسلنت (Excellent) و لاکچری اسپرت (Luxury Sport) عرضه میشود که نسخه لاکچری اسپرت (Luxury Sport) از امکانات رفاهی و ایمنی کمتری برخوردار است.
جک S5 اتوماتیک از یک پیشرانه پرقدرت چهار سیلندر توربوشارژ با حجمی برابر با 1997 سیسی بهره میبرد که قادر به تولید 174 اسب بخار قدرت و 265 نیوتنمتر گشتاور است. جک S5 اتوماتیک توسط گروه خودروسازی کرمانموتور و با همکاری برند چینی جک حدود 9 سالی است که در ایران مونتاژ میشود. میانگین مصرف سوخت این شاسیبلند چینی 7.2 لیتر در صد کیلومتر گزارش شدهاست. مصرف سوخت ترکیبی این شاسیبلند چینی 8 لیتر در هر صد کیلومتر است. کیفیت مونتاژ خوب و امکانات رفاهی عالی باعث شده تیگو 5 در رده شاسیبلندهای محبوب قرار گیرد. چرا شاسی بلند چینی محبوب شد؟ از ویژگی منحصر به فرد این ماشین چینی شاسی بلند نسبت به رقبا، بهرهمندی از شاسی و طراحی لکسوس RX 350 نسل قبل است که نشان میدهد بی وای دی S6 یک شاسی بلند ایمن و باکیفیت مجله خبری mycarrental است. بوده که این شاسی بلند چینی را نسبت به سایر رقبا در سطح متفاوتی قرار میدهد. در بازار کشور ما نیز خودروهای شاسی بلند متنوعی از برندهای معتبر اروپایی وجود دارد، اما قیمت آنها بهحدی بالا است که خرید این خودروها تنها از عهده عده خاصی از افراد جامعه برمیآید؛ مطمئنا قیمت پایینتر شاسی بلندهای چینی نسبت به سایر رقبا یکی از مهمترین دلایلی است که مردم ایران به خرید این خودروها علاقهمند شدهاند.