بنابراین باید بین دو تقاضای مصرفی و تقاضا سوداگرانه تفاوت قایل شویم.
قالیباف با بیان اینکه در نیمه دوم سال شاهد افزایش 50 درصدی تولید خودرو در کشور خواهیم بود، تاکید کرد که با این افزایش تولید و کاهش تقاضای سوداگرانه، اختلاف قیمت بازار و کارخانه کاهش خواهد یافت.
اما به تدریج طرح های قرعه کشی از رده خارج می شود.
امروز چهارشنبه 30 شهریور ماه، امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت در نشست خبری بیان کرد که قرعه کشی خودرو هر ماه برگزار خواهد شد و در هر مرحله 100 هزار دستگاه خودرو عرضه می شود.
از این به بعد هر ماه قرعه کشی برگزار و 100 هزار خودرو در آن عرضه می شود.
البته قالیباف تاکید کرد که از پایان امسال قرعه کشی خودرو برای تمام محصولات پایان خواهد یافت.
اما در نقطه مقابل غالب تقاضا قرعه کشی خودرو، تقاضای سوداگری است.
کلید واژه ها: خودرو – قرعه کشی – قرعه کشی خودرو – تقاضا – بازار خودرو – بازار – افزایش قیمت خودرو – قیمت گذاری دستوری – میلیون – قیمت – کیفیت و کمیت – افزایش قیمت – ایران خودرو – تولید خودرو – خودروسازان – قیمت گذاری – قیمت خودرو – فروش خودرو – کارشناسان – قیمت مصوب – مرحله سوم – قدرت خرید – کاهش – سوداگری – معاملات – برگزار – فعالان – افزایش – سامانه – خانوار
– ” بازار خودرو در حالی در رکود کامل به سر می برد و فعالان بازار از کاهش شدید تعداد معاملات می گویند که شاهد تقاضا بیش از 6 میلیون نفری در قرعه کشی ایران خودرو در مرحله سوم فروش خودرو در سامانه یکپارچه بودیم.
در حقیقت افزایش قیمت خودرو طی سال های گذشته و به ویژه از سال 1397 موجب شده که قدرت خرید خانوار در بازار خودرو به شدت کاهش پیدا کند.
کارشناسان دلیل اصلی این موضوع را قیمت گذاری دستوری می دانند؛ جاییکه قیمت مصوب از یکسو فاصله چند ده میلیونی با بازار دارد و از سوی دیگر، با تحمیل زیان به خودروسازان از کیفیت و کمیت تولید خودرو می کاهد و همین موضوع به تشدید ناترازی بازار خودرو می انجامد.