کلید واژه ها: خودروها – قیمت جهانی نفت – باتری – قیمت جهانی – خودروساز – تقاضا برای نفت – شرکت خودروساز – خودروهای برقی – برقی – جهانی – تغییر – الکترونیکی – آینده – خودروسازان – کارشناسان – دانشمندان – قیمت – سازی – امکانات – اختصاص – هیبرید – تولید – گزارش – تفاوت – موتور – تقاضا – دنیا – توسط – کاهش – شرکت
سقوط قیمت جهانی نفت تا سال 2030 با رشد برقی سازی خودروها |
تحت چنین سناریویی ممکن است مصرف نفت تا سال 2023 افت چشمگیری داشته باشد.
یک شرکت مشاوره انرژی پیشبینی کرده که با افزایش برقیسازی حملونقل درجهان، قیمت جهانی نفت تا سال 2030 ممکن است بهحدود 40 دلار در هر بشکه سقوط کند و شرکت وودمککنزی در گزارشی بهتشریح سناریویی پرداخته که در آن جهان قاطعانه با انتشار گازهای گلخانهای بهمقابله برخاسته و صنعت حملونقل کاملا برقی میشود.
به گزارش سایت قطره و به نقل از«اخبار خودرو»، دانشمندان معتقدند با تغییر رویه کشورهای توسعهیافته در این بخش، دنیا بهباتریهای بیشتری احتیاج خواهد داشت و خودروسازان بزرگ درحال آماده شدن برای تغییر موضع و تولید خودروهای برقی و هیبرید بهجای مدلهای دیزلی و بنزینی هستند.
هرچند با وجود نیاز شدید بهباتریها این نگرانی از سوی صاحبنظران مطرح شده که ممکن است زنجیره تامین باتری درجهان، از معادن گرفته تا تولیدکننده نهایی دچار اختلالاتی شود و این روند درمسیر برقیسازی مشکلاتی ایجاد کند.
دراین صورت، بحث مبارزه با تغییرات اقلیمی نیز بهحال خود رها خواهد شد و روند مصرف سوختهای فسیلی طی دهههای آینده همچنان صعودی خواهد بود.
درعین حال براساس گزارش جدید «KPMG»، تخمین تحلیلگران درمورد اینکه چند درصد از وسایل نقلیه تا سال 2030 بهطور انحصاری از باتری تغذیه میشوند از 24 درصد تا حدود 40 درصد متغیر است.
کراساوورهای فورد، کیا، هاچبکهای فولکسواگن و سدانها و شاسیبلندهای بامو همگی بهجای بنزین از برق برای حرکت استفاده خواهند کرد و این تحول بزرگ، بازارهای انرژی را در جهان متزلزل و متحول خواهد کرد.
براین اساس استفاده از باتریها و تولید نمونههایی با ظرفیت بسیار بالا طی سالهای پیش رو یک امر عادی خواهد شد.
اما وجود مشکل درراستای تامین منابع مورد نیاز برای تولید باتری و افزایش تقاضا برای این محصول طی دهه پیش رو، سبب شده است تحلیلگران نسبت بهآینده این صنعت چندان خوشبین نباشند.
» وی معقتد است بهرغم اینکه منابع زیادی وجود ندارد، اما بازار باتری درحال حاضر آرام است و کمبود فاجعهباری در آن بهچشم نمیخورد.
پیام نفت: باتری ها تقاضا برای نفت را کاهش می دهند؟ سقوط قیمت جهانی نفت تا سال 2030 با رشد برقی سازی خودروها باتری از قطعاتی است که طی سالهای آینده در صنعتخودرو بیشترین سهم را بهخود اختصاص خواهد داد و بهعقیده کارشناسان طی سالهای آینده کمتر درخصوص موتور جدید طراحیشده توسط یک شرکت خودروساز میشنویم و آنچه محل بحث و تفاوت خودروها خواهد بود، باتری و امکانات الکترونیکی موجود در آن است.
لوگان گلدی اسکات، رییس تحقیقات شرکت «BloombergNEF» با بیان اینکه کمبود باتری درآینده میتواند یک کابوس باشد، درخصوص پیشبینیها در رابطه با تقاضا برای باتری طی سالهای آینده میگوید: «در یک سناریوی محافظهکارانه، ما انتظار داریم تقاضا برای باتریهای لیتیوم-یونی تا پایان سال 2030 حداقل 10 برابر شود.