البته که این خودرو پیشتر هم در بازار برزیل تحت نام 207 Passion عرضه شدهاست. موتور این خودرو بهطور مشترک توسط کشورهای ایران، هند و چین طراحی شدهاست که مصرف سوخت بالاتر و قدرت کمتری نسبت به نمونههای فرانسوی دارد. این خودرو (که در واقع فیس لیفتی بر روی شاسی و پلت فرم پژو ۲۰۶ محسوب میشود) در سال ۲۰۰۹ توسط پژوی برزیل طراحی شد و برای آن دو موتور ۱۱۰۰cc TU1JP و ۱۴۰۰cc TU3JP در اروپا در نظر گرفته شد. این خودرو نیز، مانند پژو ۲۰۶ ایرانی از سامانه برق ایران خودرو موسوم به اکو مکس بهره میبرد که محدودیتهای بسیار زیادی نسبت به ۲۰۷ آیهای اصلی دارد. ایران جیب. ۱۵ آبان ۱۳۹۵. ↑ «اظهار نظر معاون وزیر صنعت دربارهٔ توقف تولید ۲۰۶/ رانای ۱۵ میلیونی وارد بازار میشود». تیپ یک:نخستین مدل عرضه شده ۲۰۶ به بازار بود. تیپ شش: پژو ۲۰۶ تیپ ۶ در سال ۱۳۸۳ در بازار عرضه شد و تولید آن تا اواسط سال ۱۳۹۱ ادامه داشت.
پس از توقف تولید این خودرو مدیران خودرو سازی ایران به فکر چاره ای شدند و در نتیجه مدل ایرانی شده به جای قطعات فرانسوی را تولید کردند همکاری ایران خودرو و پژو پس از توافق برجام بیشتر شد اما در سالهای اخیر کمرنگ شدهاست. پس از اینکه تولید پژو ۲۰۶ متوقف شد، ایران خودرو برای کاهش ضرر ناشی از توقف ناگهانی تولید این خودرو و همچنین پاسخ به عطش بازار، دست به تولید پژو ۲۰۶ ایرانی، بدون نظارت و اجازه و لیسانس پژوی فرانسه زد. پژو ۲۰۶ تیپ ۶ از لحاظ امکانات، مشابه پژو ۲۰۶ تیپ ۵ است و امکاناتی مانند آینه های برقی، شیشه عقب برقی و تهویه مطبوع اتوماتیک را میتوان در لیست امکانات پژو ۲۰۶ تیپ ۶ یافت. درنهایت تولید این مدل، در سال ۲۰۰۶ و سه سال پس از آغاز تولید، خاتمه یافت. این خودرو از پیشرانه TU3 با تسمه تایم ۱۰۸ دنده که متفاوت با ۱۰۴ دنده تیپ۲هست و جعبهدنده پنج سرعته دستی بهره میبرد.
قطعات دارای انحصار تولید از سمت پژو از روی این خودرو حذف گردید؛ به شکلی که این خودرو تنها در ظاهر با ۲۰۷آیهای اصلی مشترک بود. ۲۰۶ فرانسوی از سال ۱۳۸۰ که عرضه شد تاکنون در شش تیپ مختلف تولید شدهاست که در حال حاضر تنها دو تیپ از آنها به صورت صفر کیلومتر ارائه میگردد. یک موتور ۱٫۶ لیتری TU5 با توان تولید ۱۰۵ اسب بخار، گیربکس ۵ سرعته دستی، ترمزهای ABS دیسکی ۴ کاناله و ارتفاعی کمتر در سامانه تعلیق آپشنهایی بود که تیپ پنج با کمک آنها هنوز هم محبوبیت خود را حفظ کردهاست. تیپ چهار:در این خودرو دیگر خبری از پیشرانه TU3 نیست و جایش را یک پیشرانه ۱٫۶ لیتری با نام TU5 گرفتهاست که توان ارائه قدرتی در حدود ۱۰۵ اسب بخار را دارد. سقف این خودرو از نوع سانروف یا پانوراما نیست اما به غلط و به اصطلاح بازاری، پژو ۲۰۷ پانوراما نامیده میشود. همچنین در قسمت چراغها، فرمان و کیسههوا و مالتی مدیا که شرکت قادر به کپی کردن قطعات با کیفیت و ظاهر اصلی نبود، با قطعاتی با طرح متفاوت از ۲۰۷آی اصلی جایگزین گشت. پژو ۲۰۷ در تابستان سال ۱۳۹۹ مجهز به فرمان برقی شد.
این خودرو در سال ۲۰۰۶ رونمایی شد. ایران خودرو همچنین در سال ۹۶ اقدام به تولید نسخه صندوقدار این خودرو مجله خبری mycarrental گرفت. ایران جیب. ۳۱ خرداد ۱۳۹۵. تیپ دو:دارای کیسه هوا راننده و سرنشین و مانیتور شرایط خودرو، حسگر دنده عقب، حسگر برف پاک کن خودکار و سامانه اعلان پنچری، ضربه، بنزین و نمایش بازبودن کدام در. هشدار سرعت، با قابلیت انتخاب سرعت مورد نظر به منظور هشدار به راننده مبنی بر تخطی از سرعت تعیینشده. در سال ۲۰۰۶ گروه پیاسای تصمیم گرفت که با اجرای تغییراتی بر روی شکل و شمایل خودروی پژو ۲۰۶ نسخهای از سیتروئن سی۲ را به صورت اختصاصی برای بازار چین عرضه کند. این خودرو در سال ۲۰۰۷ با خودروی ۲۰۷CC جایگزین شد.ولی به هر حال بسیار بسیار بهتر از ۲۰۷cc است. ↑ «پژو 207 جدید در نمایشگاه خودروی تهران». تولید این خودرو در اکتبر ۲۰۰۸ در آمریکای جنوبی و با نام “Passion 207” آغاز گردید. این خودرو در بازار انگلستان با نام GTi 180 و در سایر نقاط دنیا با نام RC به فروش میرسید. همچنین در بازارهای چین و مالزی این خودرو با نام ۲۰۷ به فروش رسید. از جمله امکانات این مدل میتوان به رینگ چرخ آلیاژی ۱۷ اینچی، مجموع ۶ کیسههوا، صندلیهای اسپرت مسابقهای، سازوکار تعویض دنده کوتاه، سامانه کنترل پایداری الکترونیکی ESP، سامانه کنترل کشش ASR، سامانه ترمز بسیار قوی تر، اکسل عقب با بازوهای تقویتی و نسبت دنده اصلاح شده برای دندههای ۱ و ۲ نام برد.