مهرپویان خاطرنشان کرد: این خودرو به سیستم دستیار شروع حرکت در سربالایی مجهز شده است که از حرکت ناخواسته خودرو در مسیرهای دارای شیب پیشگیری میکند.
او افزود: سیستم نشانگر فشار باد لاستیک (TPMS) امکان پایش فشار و باد لاستیکهای خودرو به صورت زنده را برای راننده فراهم میکند و در صورت کاهش فشار باد هر یک از لاستیکها، به راننده هشدار میدهد.
سایپا هنوز قیمت رسمی این خودرو را اعلام نکرده است اما درحالحاضر قیمت مصوب ساینا S دندهای ۱۶۹ میلیون و ۸۳۱ هزار تومان است. با توجه به تغییراتی که برای نسخه اتوماتیک این خودرو در نظر گرفته شده است، احتمال دارد تا در صورت ثبات شرایط اقتصادی قیمت نسخه CVT ساینا S حدود ۲۰۰ میلیون تومان باشد.
او با بیان اینکه، این خودرو به غربیلک فرمان با طرح جدید D نیز مجهز شده است، گفت: این خودرو با بهره گیری از سیستم نگهدارنده سرعت یا کروز کنترل (Cruise Control) رانندگی آسان در جادههای طولانی را میسر میکند و محدودکننده سرعت (Speed Limiter) به راننده این امکان را میدهد تا حداکثر سرعت را برای خودرو تعیین کند.
به گفته وی قوای محرکه این خودرو توان خود را از موتور کم مصرف (M۱۵) میگیرد و جعبه دنده آن از نوع متغیر پیوسته (CVT) است که قابلیت تیپ ترونیک (دستی) را دارد.
به گفته مهرپویان، ساینا.اس CVT دارای فرمان برقی (EPS) است که علاوه بر کاهش نیروی لازم برای چرخش فرمان با حذف پمپ هیدرولیک به کاهش مصرف سوخت کمک میکند.
مدیر پروژه ساینا.اسCVT در پایان افزود: تولید این خودرو قبل از پایان امسال به صورت انبوه در شرکت سایپاسیتروئن آغاز خواهد شد.
مهران مهرپویان با بیان اینکه، پس از ۲ سال از عرضه خودرو ساینا S، تولید خودرو ساینا.اس CVT با گیربکس اتوماتیک در فاز آزمایشی شروع شده است، اظهار کرد: این خودرو علاوه بر گیربکس اتوماتیک با رویکرد پیادهسازی حداکثری استانداردهای ۸۵ گانه بر روی آن، از لحاظ تجهیزات رفاهی و ایمنی نیز تحول یافته است.
عصر ایران: مدیرپروژه ساینا.اس CVT از تولید این خودرو در شرکت سایپاسیتروئن در فاز آزمایشی خبر داد و گفت: این خودرو با گیربکس اتوماتیک روانه بازار خواهد شد.
مهرپویان افزود: برای بهبود ایمنی و دید در این خودرو و با قرارگیری سنسور نور در شیشه جلو، قابلیت چراغهای خودکار (Auto Light) به خودرو افزوده شده است تا چراغهای خودرو به صورت خودکار در زمان کاهش نور محیط روشن شوند.